.webfaqja eshte bllokuar dhe nuk do te leshohet deri sa te vedisohet ish pronari i ksaj radio Gezim Halili 

te cilit i dul afati ne mujin e 3 dhe me tha qe te vazhdoja te paguja qe mos te ndalet webfaqja po prap ju ndal nga une per shkak mos pageses se borgjit ne vler 250 euro kerkoj falje per degjust dhe shikust e ksaj webfaqe por kjo eshte e verteta une varna prej keti biznesi e pse del GEZIM HALILI me shtin borq per me ja vazhdu serverin dhe webfaqen e mas mramti me lu aj me mu keshtu zban ka zot  , ashtu siq vepron luan me mu allahu e denoft siq e meriton 

ata te cilet deshirojn ta  ken kete radio te thrasin ne telefon 049 166 988